Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a verificat în teren mijloacele materiale si resursele umane pe care administrația locală le are la dispoziție în vederea derulării activității de deszăpezire.
„Aproximativ 60 de utilaje proprii ale Direcției de Salubritate, peste 250 de oameni, stocuri suficiente de nisip, sare, clorură de calciu si carburant, reprezintă argumente solide pentru a concluziona ca suntem pregătiți pentru a face față provocărilor pe acest subiect.
Acestora, li se adaugă și cei aproximativ 50 de voluntari mobilizati prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, precum si utilajul pentru topit zăpada.
Totodată, toți beneficiarii de ajutor social vor fi angrenați în activitatea de deszăpezire.
De menționat că Direcția de Salubritate a Primăriei Târgoviște este operator licențiat ANRSC în ceea ce privește activitatea de curățare de zăpadă a căilor publice, astfel încât nu se pune problema unor eventuale dificultăți în ceea ce privește contractarea, din surse externe, a unui operator specializat.
👉 Cetățenii municipiului Târgoviște au la dispoziție următoarele numere de telefon, în caz de urgență:
- 0731.316.716 / 0245.217.134 Dispecerat Direcția de Salubritate;
- 0245.921 / 0731.327.436 Dispecerat Poliția Locală.
Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, a anunțat un nou record lunar de călători. „Peste 180.000 de călători au utilizat autobuzele primăriei pe raza municipiului Târgoviște în luna octombrie 2024, marcând o creștere cu peste 43.000 a numărului de călători față de perioada similară a anului precedent!”
Prin investiții fără precedent, realizate în ultimii doi ani în transportul local, municipalitatea a reușit să creeze un sistem confortabil, punctual, sigur și curat, într-un cuvânt, civilizat.
Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, reamintește că, acum cinci ani, pe Bulevardul Regele Ferdinand I din Târgoviște nu era aproape nimic. Spre comparație, la ora actuală, pot fi inventariate câteva obiective complexe, finalizate sau în dezvoltare, care arată dezvoltarea exponențială a Târgoviștei de astăzi.
Astfel, primarul municipiului dâmbovițean a enumerat din zona evidențiată ca fiind radical schimbată în ultimii cinci ani bulevardul pe 4 benzi, cu parcări, rețea de canalizare și iluminat public, parcul nou, construit pe fonduri europene, locuințele ANL, noul sediu RAR, centrul comercial de tip Mall, stadionul în lucru, fosta Scoală de Cavalerie, în lucru, ambele investiții ale Consiliului Județean Dâmbovița.
Proiectul care vizează „Regenerarea și revitalizarea Parcului Chindia, inclusiv modernizarea Grădinii Zoologice, în vederea îmbunătățirii infrastructurii verzi-albastre în Municipiul Târgoviște” a fost depus spre finanțare.Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat că lucrările vor începe anul viitor.
„Această amplă investiție de regenerare urbană vizează, în linii mari, amenajarea tuturor spațiilor verzi (plantarea de arbori, arbuști/gazonarea suprafețelor), crearea unor identități spațiale specifice prin utilizarea diferitelor tipuri de vegetații, elemente constructive, mobilier urban, realizarea sistemului de iluminat și de irigații, a sistemelor de supraveghere video și Wi-Fi, dotarea cu bănci, coșuri de gunoi, toalete, parcare de biciclete, împrejmuire nouă, realizarea de alei pietonale, piste pentru bicicliști, spații dotate cu echipamente de sport, construirea de fântâni arteziene, reabilitarea, modernizarea și dotarea atât a lacului, cât și a debarcaderului, crearea unei zone de promenadă pe marginea lacului, amenajarea unei zone destinate concertelor în aer liber, reabilitarea, amenajarea unor trasee de escaladat și a unor tiroliene, crearea unor pontoane plutitoare, construirea unui pod pietonal de traversare a lacului, refacerea spațiului destinat câinilor etc”, a explicat Cristian Stan.
Acesta a subliniat că suprafața construită cumulată nu va depăși 10% din suprafața spațiului verde.
Suprafața avută în vedere în cadrul proiectului este de aproximativ 180.000 de metri pătrați. Valoarea investiției este de peste 40.000.000 lei, iar finanțarea este accesată prin Programul Regional Sud-Muntenia.
Astăzi, 17 octombrie 2024, a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local Municipal Târgoviște, conform rezultatului alegerilor din 9 iunie. Potrivit votului exprimat de târgovișteni, CLM Târgoviște are pentru următorii patru ani următoarea componență politică: PSD - 14 aleși, PNL - 3, AUR – 2 și Alianța Dreapta Unită - 2.
Odată cu depunerea jurământului în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal, astăzi și-a început noul mandat și primarul Daniel Cristian Stan. Primarul Târgoviștei a obținut la alegerile din 9 iunie 2024 cel mai mare scor electoral din România, raportat la orașele municipiu, respectiv 80,23%. Rezultatul lăudabil vine după două mandate complete.
Edilul a vorbit apoi despre realizările din mandatul 2020-2024 și despre proiectele care urmează. De asemenea, le-a mulțumit consilierilor care și-au încheiat misiunea. „Cuvintele sunt puține pentru a putea exprima responsabilitatea pe care o simt în aceste momente. Așteptările sunt foarte mari. (…) Sigur, drumul nu va fi ușor. (…) Îi asigur pe târgovișteni că voi face tot ceea ce depinde de mine pentru a continua pe același drum”, a transmis primarul Daniel Cristian Stan.
Astăzi au depus jurământul doar 18 dintre consilieri. Ceilalți 3 vor fi validați în următoarea ședință.
Consilierii locali municipali târgovișteni care au depus jurământul astăzi, 17 octombrie 2024 (în ordine alfabetică):
1. Andreica Dorin Vasile (AUR)
2. Boboacă-Mihăescu Doina (PSD)
3. Bozieru Cosmin Petruț (PSD)
4. Bughy Alexandru (PSD)
5. Calomfirescu Marius (Alianța Dreapta Unită)
6. Cosma Constantin (PSD)
7. Dumitrache Niculae (PSD)
8. Erich Agnes Terezia (PSD)
9. Gheorghe Ana Maria (PSD)
10. Ilie Monica Cezarina (PSD)
11. Mareș Silvia (PNL)
12. Munteanu Alexandru (Alianța Dreapta Unită)
13. Patic Paul Ciprian (PSD)
14. Pătrașcu Eugen (AUR)
15. Petrescu Radu Iustin (PSD)
16. Răducanu Tudorică (PSD)
17. Rădulescu Cătălin (PSD)
18. Tică Dan Alexandru (PNL)
Primăria Târgoviște anunță, prin vocea primarului Cristian Stan, facilități fiscale fără precedent pentru persoanele fizice sau juridice. Acestea vor fi în vigoare până la 25.11.2024.
Astfel, debitorii care înregistrează obligaţii bugetare principale restante la data de 31 august 2024 inclusiv, în cuantum mai mic de 5.000 lei, pot beneficia de:
a) anularea unui procent de 50% din obligaţiile bugetare principale, în situaţia în care acestea sunt stinse în procent de 50% până la data depunerii cererii de anulare, dar nu mai târziu de data de 25 noiembrie 2024;
b) anularea majorărilor de întârziere aferente obligaţiilor bugetare principale;
Debitorii care înregistrează obligaţii bugetare principale restante la data de 31 august 2024 inclusiv, în cuantum mai mare de 5.000 lei, pot beneficia de:
a) anularea unui procent de 25% din obligaţiile bugetare principale, în situaţia în care acestea sunt stinse în procent de 75% până la data depunerii cererii de anulare, dar nu mai târziu data de 25 noiembrie 2024;
b) anularea majorărilor de întârziere aferente obligaţiilor bugetare principale;
Facilități fiscale în vigoare până la 25.11.2024 – persoane juridice!
Debitorii care înregistrează majorări de întârziere aferente obligaţiilor bugetare principale, restante la data de 31 august 2024 inclusiv, pot beneficia de anularea majorărilor de întârziere dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:
– toate obligaţiile bugetare principale restante la data de 31 august 2024 inclusiv, se sting până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor inclusiv, dar nu mai târziu de data de 25 noiembrie 2024;
-sunt stinse până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor inclusiv, toate obligaţiile bugetare principale şi accesorii administrate de organul fiscal local cu termene de plată cuprinse între data de 1 septembrie 2024 şi data depunerii cererii de anulare a accesoriilor inclusiv, dar nu mai târziu de data de 25 noiembrie 2024.
Târgoviștea se aliniază din ce în ce mai hotărât unui principiu promovat la nivelul Uniunii Europene și pune accentul pe o mobilitate urbană care este durabilă. Aceasta presupune dezvoltarea unei infrastructuri și a unor strategii care să stimuleze trecerea la moduri de transport mai curate și mai durabile, precum mersul pe jos, mersul cu bicicleta, transportul public și noi modele de deținere și de utilizare a autovehiculelor.
Printr-o finanțare europeană de peste 90 de milione de lei, prin Programul Regional Sud-Muntenia, mobilitatea urbană durabilă ajunge la un nou nivel în Târgoviște, după cum ne-a informat primarul municipiului, Cristian Stan.
„Am depus spre finanțare un proiect fără precedent care vizează promovarea mobilității urbane multimodale durabile și care va transforma municipiul Târgoviște într-un oraș prietenos atât cu mediul, cât și cu pietonii sau bicicliștii!”, a scris edilul-șef pe Facebook.
Concret, potrivit primarului Stan, acest obiectiv va fi atins prin:
- dezvoltarea reţelei de piste dedicate circulaţiei bicicletelor (urmând a fi realizate piste în lungime de peste 20 de km, precum și un sistem bike-sharing); pistele/traseele vor avea o lățime suficientă și vor fi separate de circulația autovehiculelor, fiind rezervate numai modului de deplasare velo;
- realizarea unor terminale de transport public urban/judetean/interjudetean; vor fi amenajate 2 terminale intermodale – unul amplasat pe DN72, sub pasajul rutier peste calea ferată și al 2-lea pe Calea Ialomiței/DN71, lângă autobaza operatorului municipal; terminalele vor fi echipate cu săli de așteptare pentru călători, grupuri sanitare, puncte de vânzare a legitimațiilor de călătorie, sisteme de supraveghere video, facilități pentru persoanele cu dizabilități;
- amenajarea unor parcări colective de tip Park&Ride, la periferia zonei urbane, în vecinătatea terminalelor de transport public;
- amenajarea de zone cu prioritate pentru pietoni ("shared space" - spații partajate/ reglementări de tip zonă rezidențială) și realizarea unor trasee dedicate circulaţiei pietonilor care să asigure conectivitatea obiectivelor principale din Municipiul Târgoviște;
- dezvoltarea infrastructurii necesare utilizarii autovehiculelor electrice (puncte de reîncărcare de putere normală și putere înaltă);
- plantarea de perdele vegetale-verzi (aliniamente de arbori si arbusti) de-a lungul principalelor artere rutiere in vederea diminuării emisiilor de CO2 si a poluarii generate de traficul rutier.
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat, miercuri, 9 octombrie, contractul de execuție a lucrărilor prin care se vor reabilita Secția de Tratamente Recuperatorii și pavilionul administrativ din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște
„Și pentru acest proiect am reușit să atragem fonduri nerambursabile! Prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență) avem asigurată suma de 7.600.000 lei, aceasta fiind valoarea totală a lucrărilor ce vor îmbunătăți considerabil condițiile de tratament, precum și condițiile în care lucrează administrația spitalului.
În ultimii patru ani, proiectele Consiliului Județean Dâmbovița la Spitalul Județean de Urgență s-au ridicat la 100.000.000 de lei.”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.
Cele două clădiri, Secția Tratamente Recuperatorii – cu o suprafață construită desfășurată de 3.091 mp și Pavilionul Administrativ – cu o suprafață construită desfășurată de 877 mp, vor beneficia de reabilitare termică, instalare, reabilitare și modernizare a sistemelor de încălzire, reabilitare și modernizare a sistemului de iluminat, îmbunătățirea sistemelor de climatizare și ventilare pentru a asigura o mai bună calitate a aerului din interior, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu. Totodată, se vor amenaja și două stații electrice de reîncărcare a automobilelor electrice.
Aflat împreună cu echipa de conducere a Primăriei Târgoviște în Cartierul Prepeleac, odată cu finalizarea procesului de reabilitare a străzii Profesor Valerică Dumitrescu, primarul Cristian Daniel Stan a sintetizat realizările administrației târgoviștene la capitolul infrastructură rutieră.
„Dacă tot discutam de infrastructura rutieră a municipiului, ar trebui să precizăm faptul că, în ultimii patru ani, avem două poduri construite de la zero în Târgoviște, patru pasaje rutiere reabilitate integral și peste 80 de străzi care au fost reabilitate și modernizate, iar programul nostru continuă. În acest moment, mai avem două pachete de străzi care sunt pregătite în vederea lansării licitației de execuție. Este vorba despre 20 de artere rutiere, printre care străzile Nicolae Dobrin și Lămâiței, care nu au făcut până acum obiectul unor lucrări de reabilitare și modernizare. Continuăm pe această linie, astfel încât în următorii patru ani să încheiem acest proces de modernizare a infrastructurii rutiere a municipiului Târgoviște”, a explicat primarul Stan.
Recapitularea realizărilor municipalității are loc în contextul în care mandatul conducerii Primăriei Târgoviște se încheie în curând. Imediat însă echipa Stan-Ilie – Rădulescu – Boriga va începe un alt mandat, târgoviștenii acordându-le votul lor de încredere la alegerile din 9 iunie.
În ceea ce privește Cartierul Prepeleac, proiectul investițional a vizat reabilitarea mai multor străzi, obiectiv îndeplinit aproape în realitate. A mai rămas o stradă situate spre marginea cartierului, care va face în curând subiectul lucrărilor de reabilitare.
Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința contribuabililor cu restanțe la plata taxelor și impozitelor locale, că pot fi scutiți de achitarea majorărilor de întârziere, în anumite condiții.
Mai exact, în ultima ședință a Consiliului Local Târgoviște, din 30.08.2024, a fost aprobată HCL Nr. 302 care prevede aprobarea scutirii de la plata majorărilor de întârziere aferente obligațiilor bugetare principale restante, datorate bugetului local al Municipiului Târgoviște de către contribuabilii persoane fizice, care își achită, până la data de 29 noiembrie 2024, inclusiv, obligațiile fiscale aferente.
Scutirea majorărilor de întârziere se va acorda contribuabililor din Municipiul Târgovişte pe bază de cerere (care se completează la ghișeu), la care se va anexa nota de plată emisă de „Serviciul Stabilire, Constatare, Încasare Impozite şi Taxe Locale”, în care vor fi cuprinse toate obligaţiile fiscale principale şi accesoriiile acestora (majorările de întârziere) calculate până la data cererii.
Impozitele și taxele locale se pot achita la ghișeele instituției în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poștal sau prin internet, la adresa - www.ghiseul.ro
Programul de încasări la ghișeele Serviciului de Impozite și Taxe Locale din Str. Poet Grigore Alexandrescu, Bl. E4, parter este:
- Luni, Miercuri, Joi, Vineri: 08.00 – 16.30
- Marți 08.00 – 18.30
Primarul municipiului Târgoviște nu a ratat ocazia de a transmite, în 8 septembrie, chiar de Ziua Cetății, un mesaj emoționant târgoviștenilor, principalii beneficiari ai acestor zile bogate în evenimente pentru toate gusturile:
„La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, târgovișteni!
Zilele Cetății înseamnă aducerea împreună a tuturor târgoviștenilor, a prietenilor, oaspeților și celor care, deopotrivă, prețuiesc aceste locuri și le descoperă continuu. O stare de spirit aparte, care se împărtășește între prieteni, vecini de cartier, bunici și copii, târgovișteni de toate profesiile și cu toate pasiunile. Concitadini care, oricât de diferiți ar fi, iubesc acest oraș, îl ocrotesc și-l respectă. O bucurie molipsitoare!
Am fost în mijlocul comunității în aceste zile, pe parcursul tuturor evenimentelor, și m-am încărcat cu energia oamenilor. Oameni buni, modești, decenți, care se mândresc cu orașul lor și-l „vorbesc” de bine oaspeților. Care văd transformările din ultimii ani și participă la evoluția constantă a acestei dezvoltări.
O dezvoltare pe care noi, cei ce suntem în fața dumneavoastră, ne-am asumat-o și pe care suntem îndatorați s-o înfăptuim. Târgoviștea este oferită, astăzi, drept exemplu de oportunități și dezvoltare urbană, ne-am construit imaginea unui oraș curat, îngrijit, ofertant din punct de vedere economic și turistic, păstrător al istoriei, cu străzi decente, școli și grădinițe moderne, locuri de joacă și parcuri frumoase.
E un parcurs care a început acum câțiva ani și pe care îl vedem la fiecare pas. Acest drum descrie o poveste de succes pentru care vă mulțumesc. Începând cu echipa executivă și administrativă care mă ajută, colegii din Consiliul Local Municipal, partenerii instituționali, investitorii care aleg orașul nostru pentru proiecte pe termen lung. Iar deasupra tuturor, drept chezășie că lucrurile se fac temeinic, eroii acestei povești sunt târgoviștenii simpli, cu familiile lor, prietenii lor, poveștile lor de viață și încrederea în viitor.
Vă mulțumesc tuturor! Sărbătoarea este a voastră!”
Sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului din 8 septembrie este și ziua orașului Târgoviște, plasat astfel sub protecția divină a Sfintei Marii.
Manifestările oficiale dedicate acestei zile au început la Catedrala Mitropolitană, prin săvârșirea Sfintei Liturghii. A urmat procesiunea religioasă devenită tradiție, în care icoana Maicii Domnului este purtată de la Mitropolie până la Curtea Domnească. Din alai fac parte reprezentanții Primăriei Târgoviște, ai Consiliului Județean Dâmbovița și ai Prefecturii, parlamentari, consilieri locali, preoți, precum și invitați speciali. Odată ajunse la Curtea Domnească, oficialitățile se reunesc în Ședința Festivă a Consiliului Local Municipal Târgoviște.
În cadrul ceremoniei, personalitățile care au adus prestigiu orașului prin realizările lor au primit distincții. Un vechi prieten al orașului Târgoviște, primarul orașului Corbetta, Marco Ballarini, a fost distins cu o diplomă de excelență, în numele relației de înfrățire între Corbetta și Târgoviște. Evenimentul s-a încheiat cu lansarea volumului „TÂRGOVIȘTE, Personalități marcante, file de istorie (1821-1989),” ai cărui autori, Corina Andrei și Mihai Oproiu, au adus un omagiu personalităților care au marcat istoria locală.
Aceasta a fost ultima ședință în actuala formulă a Consiliului Local, urmând ca noul consiliu să fie validat luna viitoare.
În fiecare an, de Zilele Cetății Târgoviște se întâmplă ceva cu totul și cu totul inedit. Dacă anul trecut a fost vorba despre zborurile cu balonul, anul acesta noutatea constă în proiectarea unor holograme pe un ecran de apă.
Primarul Cristian Stan a postat pe contul său de Facebook un clip cu probele care s-au desfășurat pe lacul Chindia, invitându-i pe târgovișteni să fie prezenți în parc, vineri seară, de la ora 21.30, pentru a se bucura de ineditul spectacol.
De asemenea, înainte de începerea seriei de evenimente programate pentru vineri, sâmbătă și duminică, primarul Târgoviștei și-a invitat concitadinii să se bucure de tot ce a fost pregătit pentru ei, căci aceste zile ar trebui să reprezinte „momentul bucuriei acestei comunități”.
„Încep, mâine, ZILELE CETĂȚII și îmi doresc să facem din acest eveniment o adevărată sărbătoare a orașului! Am arătat în atâtea rânduri că târgoviștenii reprezintă o comunitate formidabilă de oameni buni, solidari, care-și iubesc orașul, muncesc și trăiesc aici. E momentul bucuriei acestei comunități!
Am pregătit un program de manifestări în care orice târgoviștean sau oaspete al orașului își va găsi (cel puțin) un reper: târg de meșteșuguri, sport, artă, muzică etc. etc. etc. Vom avea evenimente în toate locațiile cunoscute ale orașului și vom „îmbrăca” așa cum se cuvine sărbătoarea.
Ne vedem pe stradă, în parc, la complex, la cinema, la zoo, pe terenurile de sport. Haideți să umplem de energie aceste zile cum numai târgoviștenii știu s-o facă!”
Programul detaliat al evenimentelor îl găsiți și pe prima pagină a site-ului informatiata.com
Elevii care învață în Târgoviște sunt avantajați dacă folosesc transportul public municipal! Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat că aceștia beneficiază de gratuitate printr-o simplă cerere adresată școlii. Măsura municipalității are în vedere toți copiii care învață în Târgoviște, indiferent de domiciliu, și se aplică atât pe traseele din oraș, cât și pe traseele din afara orașului, operate de către transportatorul Primăriei Târgoviște.
Gratuitatea la transportul public târgoviștean se acordă simplu: elevul se adresează unității de învățământ care transmite apoi către Primărie o situație cu elevii care au solicitat abonamente. Primăria eliberează apoi aceste abonamente care vor fi utilizate pe tot parcursul anului, chiar și în perioada vacanței. Autobuze noi Mercedes-Benz Citaro Hybrid, condiții de transport decente, punctualitate, reprezintă tot atâtea argumente pentru a folosi transportul local! Folosiți transportul local târgoviștean! Merită!’’, a conchis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.
Suma efectiv atrasă de către administrația locală târgovișteană în ultimii 5 ani, în cadrul investițiilor publice cu finanțare nerambursabilă, se ridică la 380 de milioane de euro. Informația a fost oferită de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.
Potrivit acestuia, datele oficiale ale Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene arată că Târgoviștea se află pe primul loc la nivel național într-un clasament al fondurilor europene (proiecte eligibile) raportate la numărul de locuitori, cu peste 33.000 lei/locuitor, de aproape 3 ori mai mult în comparație cu următorul clasat!
Târgoviștea are o valoare totală a proiectelor eligibile de 2,2 miliarde lei, peste orașe precum Sibiu, Oradea, Timișoara sau Constanța, din care bani efectiv aduși în Târgoviște, 1,89 miliarde de lei.
Raportul valorii proiectelor la numărul de locuitori face din Târgoviște un campion național, peste Iași, Cluj și celelalte, a explicat Cristian Stan.
Zilele Cetății se desfășoară anul acesta în intervalul 6 - 8 septembrie 2024, având de oferit o mulțime de evenimente și manifestări, unele în premieră. Vor fi organizate activități deosebite pentru copii, pentru seniori, dar și pentru pasionații de cărți, de anticariat, de artă plastică și teatru, de sport, filme și muzică.
Anul acesta, gazde ale evenimentelor care vor avea loc sunt atât piețele publice și Parcul Chindia, cât și Muzeul de Istorie, Cinematograful Independența, Muzeul Casa Romanței, Școala Populară de Arte, Complexul Turistic de Natație, Clubul Pensionarilor, Grădina Zoologică.
Concertele vor fi un punct important de atracție, căci invitații de anul acesta sunt: Provincialii, Carla's Dreams, Lora, Trooper, Maria Buză și Taraful George Pătrașcu, Cornelia și Lupu Rednic, trupe locale și, din îndepărtata Australia, FAYDEE.
Programul detaliat îl găsiți și pe site-ul nostru, pe pagina de deschidere.
Ziua Târgoviștei este celebrată în data de 8 septembrie, de marea sărbătoare ortodoxă a Nașterii Maicii Domnului, considerată ocrotitoarea municipiului.
Complexul Turistic de Natație din Târgoviște celebrează cei 8 ani de existență printr-un șir de petreceri pe placul tuturor.
Astfel, până duminică, 18 august, pe „Litoralul de acasă” organizatorii vă invită la petreceri cu spumă, DJ, dans, jocuri interactive și concursuri.
„Sărbătoarea noastră, sărbătoarea voastră! Urmează alte 3 zile de super petrecere”, citim pe pagina de Facebook a complexului.
Zona de ștrand a Complexului Turistic de Natație Târgoviște cuprinde patru bazine:
-Lazy River (râu cu apă lină și cu poduri; adâncime 90 cm);
-Baby Lagon (loc de joacă cu apă pentru copii; adâncime 40 cm);
-Relax Pool (bazin de înot și relaxare; adâncime 120 cm);
-Splash Pool (adâncime 180 cm).
Totodată, zona de ștrand mai cuprinde tobogane de diferite tipuri (Twister, Space Bowl, Black hole, Rafting și Kamikaze), un loc de joacă pentru copii, șezlonguri, umbrele, măsuțe și un teren de volei.
Prețuri intrare ștrand
Luni -Vineri
-30 lei – adulți
-15 lei – copii (prezentare carnet de elev), studenți (cu carnet de student)și pensionari (cu cupon de pensie).
Sâmbătă și duminică
-35 lei -adulți
-20 lei -copii, studenți, pensionari.
Copiii sub 7 ani au intrarea gratuita, dar cu prezentarea certificatului de naștere.
Copyright © 2024 informatiata - All Rights Reserved.
Powered by GoDaddy